Lunchmeny
Måndag – Fredag 11:00 – 15:00
Meny Vecka 40
Veckans vegetariska
Tortelloni med ricotta spenat och champinjoner toppas med Grana Padano
145:-
Måndag
Färsbiffar serveras med rostad potatis, krämig pepparsås och svart vinbärsgelé
135:-
Tisdag
Ugnsbakad laxfilé serveras med hummersås & potatispuré
135:-
Onsdag
Mustig Gulaschgryta serveras med nybakat bröd och toppas med Cremé Fraiche
135:-
Torsdag
Ciderbräserad kyckling serveras med basmatiris och bakad spetskål
135:-
Fredag
Nattbakad ryggbiff serveras med bearnaisesås rödvinssky och potatisgratäng
135:-
Meny Vecka 41
Veckans vegetariska
Risotto med soltorkade tomater och mozzarella
145:-
Måndag
Pepparstekt fläskytterfilé serveras med plomongräddsås råstekt potatis och ugnsrostade morötter
135:-
Tisdag
Panerad sill serveras med potatismos, brynt smör och rårörda lingon.
135:-
Onsdag
Kycklingschnitzel med citron & persiljesmör serveras med rösvinssky och timjanrostad potatis
135:-
Torsdag
Dansk fläskastek med klassiska tillbehör
135:-
Fredag
Enchiladas på nötfärs serveras med jalapeno nachochips och sallad
135:-
Alltid på Victors
Schnitzel
Rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky, kapris & citron
219:-
Ceasarsallad Kyckling
Kycklingfilé, bacon, krutonger
169:-
Ceasarsallad Räkor
Handskalade räkor, dill & Citron
189:-
Victors fisksoppa
Saffran, fänkål, rotfrukter toppas med aioli & grillat bröd
219:-
Köttbullar
Gräddsås, potatismos, lingon & picklad gurka
189:-
Toast skagen
smörstekt toast, handskalade räkor, majonäs, rödlök, dill, stenbitsrom & citron