Lunchmeny
Måndag – Fredag 11:00 – 15:00
Vecka 4
Veckans vegetariska
Pasta med ädelost och grönkål toppas med frön och bakad tomat
145:-
Måndag
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
135:-
Tisdag
Fish & chips serveras med remouladesås och gröna ärtor
135:-
Onsdag
Kycklinggratäng med pesto och mozzarella serveras med klyftpotatis och bakad tomat
135:-
Torsdag
Nattbakad fläskkarre serveras med gräddsky, potatiskaka och rårörda vinbär
135:-
Fredag
Helstekt Entrecotte serveras med timjanrostad potatis, vitlökssmör och rödvinssky
135:-
Vecka 5
Veckans vegetariska
Krispig pankopanerad blomkål serveras med limekräm och klyftpotatis
145:-
Måndag
Fjärillskotlett med ädelostsås serveras med råstekt potatis
135:-
Tisdag
sweet chili bakad laxfile serveras med citronsås och smörstekt potatis
135:-
Onsdag
Tandoori kryddad kyckling serveras med guacomole och klyftpotatis
135:-
Torsdag
Kalvfärsbiffar serveras med rostad potatis, champingonsås & svartvinbärsgele
135:-
Fredag
Nattbakad högrev serveras med potatispuré, balsamico sky och honungsrostade brysselkål
135:-
Alltid på Victors
Schnitzel
Rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky, kapris & citron
219:-
Tryffel pasta med kyckling
toppas med bakad tomat ruccola & Grana padano
219:-
Ceasarsallad Kyckling
Kycklingfilé, bacon, krutonger
169:-
Ceasarsallad Räkor
Handskalade räkor, dill & Citron
189:-
Victors fisksoppa
Saffran, fänkål, rotfrukter toppas med aioli & grillat bröd
219:-
Köttbullar
Gräddsås, potatismos, lingon & picklad gurka
189:-
Toast skagen
smörstekt toast, handskalade räkor, majonäs, rödlök, dill, stenbitsrom & citron