Lunchmeny

Måndag – Fredag 11:00 – 15:00

 

 

Meny Vecka 40

 

Veckans vegetariska

Tortelloni med ricotta spenat och champinjoner toppas med Grana Padano

145:-

Måndag

Färsbiffar serveras med rostad potatis, krämig pepparsås och svart vinbärsgelé

135:-

Tisdag

Ugnsbakad laxfilé serveras med hummersås & potatispuré

135:-

Onsdag

Mustig Gulaschgryta serveras med nybakat bröd och toppas med Cremé Fraiche

135:-

Torsdag

Ciderbräserad kyckling serveras med basmatiris och bakad spetskål

135:-

Fredag

Nattbakad ryggbiff serveras med bearnaisesås rödvinssky och potatisgratäng

135:-

Meny Vecka 41

Veckans vegetariska

Risotto med soltorkade tomater och mozzarella

145:-

Måndag

Pepparstekt fläskytterfilé serveras med plomongräddsås råstekt potatis och ugnsrostade morötter

135:-

Tisdag

Panerad sill serveras med potatismos, brynt smör och rårörda lingon.

135:-

Onsdag

Kycklingschnitzel med citron & persiljesmör serveras med rösvinssky och timjanrostad potatis

135:-

Torsdag

Dansk fläskastek med klassiska tillbehör

135:-

Fredag

Enchiladas på nötfärs serveras med jalapeno nachochips och sallad

135:-

Alltid på Victors

Schnitzel

Rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky, kapris & citron

219:-

Ceasarsallad Kyckling

Kycklingfilé, bacon, krutonger

169:-

Ceasarsallad Räkor

Handskalade räkor, dill & Citron

189:-

Victors fisksoppa 

Saffran, fänkål, rotfrukter toppas med aioli &  grillat bröd

219:-

Köttbullar

Gräddsås, potatismos, lingon & picklad gurka

189:-

Toast skagen

smörstekt toast, handskalade räkor, majonäs, rödlök, dill, stenbitsrom & citron

169:-