Solsken, god mat och dryck är en oslagbar kombination. Njut av ljuset, långa vår- och sommarkvällar och myllret vid Lilla torg. Victors har en av de största uteserveringarna i Malmö. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av stadens gemytligaste mötesplatser.

Uteservering i Malmö från mars till oktober

Med våren öppnar uteserveringarna med löften om långa och ljusa kvällar utomhus. Kall öl en varm sommardag eller ett glas en sensommarkväll i september. Just därför att det är så mysigt att äta och dricka utomhus håller Victors öppet från mars till oktober. Med ett centralt drömläge vid Lilla torg, är vår stora uteservering i Malmö populär hela säsongen!  

Mat och dryck

Oavsett om du vill äta lunch, middag eller bara ta ett glas i goda vänners lag är du varmt välkommen till oss. Vi har en modern meny och i köket lagas både läckra sydeuropeiska rätter och svenska delikatesser som bland annat toast Skagen, räksallad och köttbullar. På vår öl- och vinlista finns det något som passar alla, och våra skickliga bartendrars fixar såväl dina favoritdrinkar som nya spännande cocktails. Det är alltså på Victors som du tar till vara på säsongen på bästa sättet.

Tradition med ambition!

Victors är en restaurang, bar och nattklubb med gamla anor. Som en av Lilla torgs äldsta serveringar utgör den en populär mötesplats för såväl turister som Malmöiter. Vi har tagit till vara på vår anrika tradition, men samtidigt låtit oss inspireras av moderna influenser – både vad det gäller inredning och mat. Resultatet är en trivsam restaurang där alla känner sig som hemma.

Håll utkik på vår hemsida för information om aktuella event, eller kom förbi vår uteservering för att uppleva den pulserande stadskärnan i Malmö när den är som bäst.

Gå till navigering