Ta del utav våra bartenders erfarenheter och njut i en avslappnad miljö. Vi har allt som man kan tänkas njuta av. En lagrad singel malt eller ett glas fylligt och fruktigt rött vin.

Victors – ett stycke pubkultur mitt i Malmö

Välkommen till en pub med det lilla extra mitt i Malmös anrika stadskärna. Smaka våra bartendrars innovativa eller klassiska drinkar i en avslappnad miljö. På Victors finns allt våra gäster kan tänkas njuta av: goda drinkar, ett brett öl- och vinsortiment och stans trevligaste personal.   


Skräddarsydda event

Passa på att besöka oss på helger för att uppleva hur Victors pub i Malmö i takt till musiken förvandlas till en pulserande metropol och mötesplats för partyglada skåningar, affärsresenärer och turister. Varför inte återskapa den stämningen på en egen fest? Victors mingelvänliga atmosfär är perfekt lämpad för alla slags event, såväl företagsevenemang som privata och öppna fester. Genom åren har arrangerat många olika sorters event, och har därför stor erfarenhet av festfixande. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vår festverksamhet, eller kom förbi för att ta dig en närmare titt på lokalen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår pub i Malmö

Gå till navigering