After Work på Victors i Malmö

Efter en lång och stressig arbetsdag kan det vara skönt att slappna av med en kall öl eller ett välsmakande glas vin. Varför inte ta med dig dina kollegor eller vänner på After Work till en av Malmös äldsta restauranger? Vi kan erbjuda gemytlig atmosfär, trevlig och lyhörd personal, brett öl och vin-sortiment, variationsrik drinklista och från mars till oktober en av stadens största uteserveringar.  

Goda middagsrätter

En After Work på Victors i Malmö går förstås att kombinera med en matupplevelse. Om du blir hungrig kan du närhelst slänga en blick i vår à la carte-meny som erbjuder såväl svenska som medelhavsinspirerade smaker. Här finns mättande klassiker som hamburgare och biff, liksom lättare rätter som musslor och sallader samt söta desserter. Gemensamt är att de alla är lagade med bra råvaror, mycket fantasi och kärlek, och med målsättningen att få dina smaklökar att dansa!

Gammalt möter nytt

Victors restaurang och bar ligger centralt belägen i Malmös gamla stadskärna, precis invid Lilla torg. Inom räckhåll för många av stadens arbetsplatser, är Lilla torg en plats där kulturhistoriska kvarter och byggnader möter ett modernt och pulserande stadsliv. Just kombinationen av tradition och modernitet gör sig gällande även på Victors meny. Både vad det gäller mat som dryck, så strävar vi efter att ge våra gäster en förstklassig upplevelse som både har tradition och ambition!

Vi ser fram emot att välkomna Dig på After Work  till ett av Malmös trevligaste ställen! Kontakta oss gärna på telefonnummer 040-12 76 70 eller mailladress info@victors.se om du önskar boka bord för större sällskap.

 

After Work varje Vardag 15.00 – 18.00

 

 

Varmt välkomna!!

Gå till navigering