Med sitt centrala läge och den trivsamma restaurangmiljön är Victors det perfekta valet för dig som letar efter en trevlig lunchrestaurang i Malmö. Restaurangen erbjuder en god dagens lunch och passar lika bra för affärsluncher, kompisträffar och dejter. Välkommen!

Lunchrestaurang i Malmö med inspiration från södra Europa

På Lilla Torg – Malmös pulserande hjärta – hittar du lunchrestaurangen Victors. Här finns något för alla. Victors har specialiserat sig på en fantasirik cross-over-meny med influenser från olika delar av Europa. Här möts du såväl av svenska klassiker som av Medelhavsinspirerade rätter. Varje vardag mellan 11.30 och 15.00 serveras dagens lunch. Utbudet är stort – välj mellan kött-, fågel- och fiskrätter. Som alternativ kan du beställa en dagens soppa eller någon av våra matiga och fräscha sallader. 

Gästen i fokus

Såväl Malmöbor som turister värdesätter atmosfären på Victors. En av anledningarna till vår popularitet är att vi lägger stor vikt vid att erbjuda mat som passar alla sorters smaklökar och tillfällen. Oavsett om det är en dagens lunch i Malmö som du är ute efter, eller vill boka bord för en affärslunch, så kan vi på Victors ge dig det du vill ha. Våra erfarna kockar tillagar rätterna med förstklassiga råvaror och en stor portion kärlek.

Brett sortiment av viner

Victors har fullständiga rättigheter. Här kan du ta en öl eller drink i väntan på maten. Eller varför inte testa något av våra välsmakande viner? Vi på Victors anser att ett gott vin är ett komplement till vilken smakupplevelse som helst. Därför är vår vinlista en resa jorden runt med mellanlandningar i alla sorters vingårdar. Fråga gärna vår kunniga personal så får du ett vin som är perfekt avstämt till din lunch.

Vår dagliga meny hittar du alltid på vår hemsida. Om du har frågor om menyn eller vill boka bord är du alltid välkommen att kontakta oss på 040-12 76 70 eller info@victors.se.

Gå till navigering
Tweeta